Το επερχόμενο τρέιλερ της ταινίας του Guy Ritchie δείχνει τον Henry Cavill να συγκεντρώνει μια ομάδα για να σκοτώσει τους Ναζί στη νέα ταινία δράμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Lionsgate μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο πολεμικό δράμα του Γκάι Ρίτσι, The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία του Γκάι Ρίτσι δείχνει τον Cary Elwes, ο οποίος υποδύεται έναν άγνωστο χαρακτήρα, να στρατολογεί τον Χένρι Κάβιλ και μια ομάδα misfits για να πολεμήσουν σε μια μυστική βρετανική οργάνωση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εναντίον των Γερμανών. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Damien Lewis, το οποίο είναι αληθινή ιστορία, και η οργάνωση ιδρύθηκε από τον πρωθυπουργό Winston Churchill και τον δημιουργό του James Bond, Ian Fleming.

Με το "Another One Bites the Dust" των Queen να παίζει στο παρασκήνιο, το τρέιλερ δείχνει ότι η ταινία έχει μεγάλα διακυβεύματα. Η ομάδα πρέπει να εξουδετερώσει τα γερμανικά U-boat στον Βόρειο Ατλαντικό στον αγώνα της Αγγλίας ενάντια στους Ναζί, καθώς η αρχική αμυντική στρατηγική τους δεν λειτουργούσε καλά και έχανε τον πόλεμο. Το δίλεπτο τρέιλερ είναι γεμάτο δράση και αστείες στιγμές, δίνοντας τον τόνο για το γεμάτο αστέρια πολεμικό δράμα δράσης. Η ομάδα του Cavill αποτελείται από πολλά «τρελά» μέλη και το τρέιλερ τον δείχνει να συνεργάζεται με τον Alan Ritchson του Reacher. Ο Ρίτσι και ο Κάβιλ είχαν προηγουμένως συνεργαστεί για το 2015 για το The Man from U.N.C.L.E.

Εκτός από τον Cavill και τον Ritchson, το Ministry Of Ungentlemanly Warfare περιλαμβάνει επίσης ένα καστ που αποτελείται από τους Eiza González (Ambulance), Alex Pettyfer (Magic Mike), Hero Fiennes Tiffin (Harry Potter and the Half-Blood Prince), Babs Olusanmokun (Star Trek: Strange New Worlds), Henrique Zaga (The New Mutants), Til Schweiger (Inglourious Basterds), με τον Henry Golding (Snake Eyes) και τον Cary Elwes (Operation Fortune: Ruse de Guerre). Το σενάριο έγραψαν οι Paul Tamasy, Eric Johnson, Arash Amel και Ritchie.