Το Realme GT5 θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 2

realme-gt5-leaks-main

Ο πρόεδρος της Realme China Xu Qi Chase δημοσίευσε στο Weibo ότι υπάρχουν τώρα πάνω από 30 μοντέλα smartphone με το Snapdragon 8 Gen 2, αλλά δεν πιστεύει ότι κανένα από αυτά «έχει αγγίξει πραγματικά το όριο απόδοσης» του επεξεργαστή.

Αυτό προκύπτει σε σχέση με το Realme GT5, το οποίο εδώ και καιρό περιβάλλεται από φήμες ότι θα χρησιμοποιεί το τσιπ Snapdragon 8 Gen 2. Αυτές οι φήμες έχουν ουσιαστικά επιβεβαιωθεί. Ο γνωστός και αξιόπιστος leaker Digital Chat Station έχει διαρρεύσει, ότι το τηλέφωνο θα συνδυάσει τον Snapdragon 8 Gen 2 με μια τεράστια μνήμη RAM έως και 24 GB.

Μόνο ένα τηλέφωνο έχει αυτήν τη στιγμή τόσο μεγάλη μνήμη RAM (Red Magic 8S Pro+), αλλά περισσότερα έρχονται το επόμενο διάστημα. Αυτή θα είναι LPDDR5X RAM μαζί με αποθήκευση UFS 4.0.

Το Realme GT5 αναμένεται να έχει δύο εκδόσεις, παρόμοιες με το πρόσφατο realme GT Neo 5. Αυτό σημαίνει μια με μπαταρία 4.600 mAh και γρήγορη φόρτιση 240 W και μια πιο "μικρή" έκδοση με χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh και φόρτιση «μόνο» 150 W.

Το όνομα "GT5" επιβεβαιώθηκε επίσημα πολύ καιρό πριν και ακούγαμε φήμες για ένα realme GT5 Pro με κάμερα ζουμ περισκοπίου (με αισθητήρα OV64B 64MP). Αυτό προστίθεται σε έναν κεντρικό αισθητήρα 50MP (σειρά IMX9 1/1,4") και έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο 8MP. Η οθόνη λέγεται ότι είναι ένα πάνελ AMOLED 6,74" 1,5K με ρυθμό ανανέωσης 144Hz (παρόμοιο με το GT3).

Αυτές είναι όλες ανεπίσημες πληροφορίες, φυσικά, τα επίσημα teaser της Realme θα πρέπει να αρχίσουν να μας προμηθεύουν σιγά σιγά με τέτοιες λεπτομέρειες καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του GT5 αργότερα αυτόν τον μήνα.

Πηγή: techfreaks.gr

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Η Xiaomi φημολογείται ότι θα φέρει το MIUI 15 σε π...
Xiaomi Redmi Note 12S: Το μικρότερο Note έχει και ...