Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας Instagram όταν είναι απενεργοποιημένος ή διαγραμμένος

insta-hacked

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στον κόσμο και η απώλεια πρόσβασης στον λογαριασμό σας μπορεί να είναι ένας εφιάλτης σενάριο για πολλούς χρήστες. Το να είσαι αποκομμένος από τους φίλους και την κοινότητά σου είναι ένα πράγμα, αλλά η απώλεια χρόνων από φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να είναι καταστροφική. Ευτυχώς, δεν είναι πολύ δύσκολο να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας Instagram στις περισσότερες περιπτώσεις.

Για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία, δημιουργήσαμε αυτόν τον εύχρηστο τρόπο καθοδήγησης για την επιστροφή του απενεργοποιημένου, παραβιασμένου ή διαγραμμένου λογαριασμού σας Instagram. Ανάλογα με την περίπτωσή σας, η ανάκτηση λογαριασμού μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες ή μερικές εβδομάδες. Ας αρχίσουμε!

Γιατί απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου στο Instagram;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ένας λογαριασμός Instagram απενεργοποιείται και συχνά οι συντονιστές θα κάνουν προειδοποίηση χωρίς καμία προειδοποίηση. Θα γνωρίζετε ότι ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί επειδή ένα αναδυόμενο μήνυμα θα σας ενημερώσει την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να συνδεθείτε.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι το ίδιο με το να μην έχετε τον σωστό κωδικό πρόσβασης / όνομα χρήστη για τον λογαριασμό σας ("Εσφαλμένος κωδικός πρόσβασης ή όνομα χρήστη"). Σε αυτήν την περίπτωση, η εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού τηλεφώνου σας και η επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας θα πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα σε λίγα λεπτά, εκτός εάν έχετε παραβιαστεί, το οποίο θα λάβουμε αμέσως.

Η δημοσίευση παράνομων δραστηριοτήτων, ρητορικής μίσους, γυμνού ή γραφικής βίας θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας.

Το Instagram δεν παρέχει ακριβείς οδηγίες γιατί απενεργοποιούνται οι λογαριασμοί, αλλά λέει ότι προκύπτει από παραβίαση των κοινοτικών οδηγιών ή των όρων χρήσης. Σε γενικές γραμμές, πράγματα όπως παράνομες δραστηριότητες, ρητορική μίσους, γυμνό και γραφική βία είναι λόγοι δράσης. Οι επαναλαμβανόμενοι παραβάτες ενδέχεται επίσης να βρουν τον λογαριασμό τους να καταργηθεί οριστικά χωρίς πιθανή προσφυγή.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι πολύ περίπλοκο να επιστρέψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram εάν έχει απενεργοποιηθεί. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τους μήνες ή τα χρόνια των φωτογραφιών στον λογαριασμό σας!

Πώς να επιστρέψετε έναν απενεργοποιημένο λογαριασμό Instagram

Όταν λάβετε το φοβερό μήνυμα απενεργοποιημένου λογαριασμού, το πρώτο πράγμα που σας ζητάει η εφαρμογή είναι να μάθετε περισσότερα. Αυτό θα σας καθοδηγήσει λίγο πολύ στη διαδικασία για να επιστρέψετε τον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας στο Instagram, αν και υπάρχουν μερικά άλλα κόλπα που θα καταλήξουμε σε μια στιγμή.

Εκτελέστε τις οδηγίες στην εφαρμογή, αλλά λάβετε υπόψη ότι για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Instagram πρέπει να περάσετε τη διαδικασία επανεξέτασης. Ο μόνος τρόπος που συμβαίνει είναι εάν είχε απενεργοποιηθεί κατά λάθος. Λέγοντας ότι λυπάστε που παραβιάσατε τους κανόνες και υποσχεθείτε να μην το κάνετε ξανά (το instagram θέλει να απολογηθείτε και να δείξετε μεταμέλεια).

Να είσαι επίμονος. Μπορείτε να υποβάλετε ένσταση αρκετές φορές την ημέρα έως ότου ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Ένα άλλο μέρος που μπορείτε να υποβάλετε ένσταση είναι αυτή η επίσημη σελίδα επικοινωνίας. Απλώς συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή για έλεγχο της υπόθεσής σας. Και πάλι, αποφύγετε να ζητήσετε συγγνώμη, καθώς αυτό σημαίνει ότι φταίξατε. Μπορεί να σας ζητηθεί να στείλετε μια selfie ως επαλήθευση σε κάποιο σημείο της διαδικασίας.

Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία επανεξέτασης όσο συχνά θέλετε, έως ότου αποκτήσετε έναν πιο επιεική συντονιστή. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε παραβιάσει σκόπιμα σημαντικούς κανόνες, δεν θα χρειαστούν περισσότερες από μερικές ημέρες για να λάβετε απάντηση. Μην φοβάστε να είστε επίμονοι και τελικά θα ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά έναν λογαριασμό Instagram

Πριν από λίγα χρόνια, το Instagram πρόσθεσε την επιλογή προσωρινής απενεργοποίησης του λογαριασμού σας όταν πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω προγράμματος περιήγησης για κινητά ή υπολογιστή (όχι της εφαρμογής), αλλά θα καταργήσει όλο το περιεχόμενό σας και θα εμφανιστεί ότι ο λογαριασμός έχει διαγραφεί εντελώς.

Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να επαναφέρετε τον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας Instagram. Απλώς συνδεθείτε ξανά σε οποιαδήποτε συσκευή και ο λογαριασμός σας θα επανενεργοποιηθεί αυτόματα. Ανάλογα με το πόσο καιρό έχετε μείνει, ίσως χρειαστεί να αποδεχτείτε τυχόν νέους όρους και προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τότε που αποχωρήσατε.

Μπορώ να επανακτήσω έναν διαγραμμένο λογαριασμό Instagram;

Εάν εσείς ή κάποιος με τα στοιχεία σύνδεσής σας έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας Instagram, δεν θα μπορείτε να τον ανακτήσετε. Εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν μοιράζεστε τα στοιχεία σύνδεσής σας με φίλους και συγγενείς. Και αν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με ύποπτη δραστηριότητα, πάρτε το πολύ σοβαρά και αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Παρόλο που δεν μπορείτε να επιστρέψετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Instagram, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση email ή τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα χρήστη, ούτε θα μπορείτε να ανακτήσετε τυχόν οπαδούς ή εικόνες που δημοσιεύτηκαν.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Το update του Fortnite ενισχύει την ανάλυση και τη...
Μελέτη: Pixel και iPhone μοιράζονται προσωπικά δεδ...