Δεκ
06

Πώς να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Realme 7 και Realme 7 Pro

realme-7-pro-main

Το ακόλουθο tutorial μας δείχνει όλη τη μέθοδο της επαναφοράς της σειράς REALME 7. Δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή να κάνετε hard reset με τα κουμπιά υλικού και ρυθμίσεις Android 10.

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες
Μάι
06

Πώς κάνετε επαναφορά ένα Realme GT2 Pro

images_2022_REALME-GT-2-MAIN

Εάν το smartphone σας Realme GT2 Pro λειτουργεί πολύ αργά, κολλάει, θέλετε να παρακάμψετε το κλείδωμα οθόνης ή έχετε πλήρη μνήμη και θέλετε να διαγράψετε τα πάντα, ή θέλετε να το πουλήσετε ή να το δώσετε και δεν θέλετε να για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία και τους κωδικούς πρόσβασης, μπορείτε να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να είναι όπως την πρώτη μέρα.

Συνέχεια ανάγνωσης
Δεκ
06

Πώς να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και Hard Reset στο XIAOMI Redmi Note 8 Pro

redmi-note-8-pro

Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να διαγράψετε τα πάντα στο κινητό σας Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό. Είτε με επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το μενού των ρυθμίσεων του κινητού σας είτε με Hard Reset αν το κινητό σας δεν μπαίνει στο λειτουργικό.

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες
Ιαν
03

Πώς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (hard reset) στο Redmi Note 9

redmi-note-9

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο Redmi Note 9; Πώς να διαγράψετε όλα τα δεδομένα στο Redmi Note 9; Πώς να παρακάμψετε το κλείδωμα οθόνης στο Redmi Note 9; Πώς να επαναφέρετε τις προεπιλογές στο Redmi Note 9;

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες
Απρ
01

Πώς κάνω hard reset στο XIAOMI Mi 10

xiaomi-mi-10-main

Πώς να επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το XIAOMI Mi 10; Πώς να καθαρίσετε όλα τα δεδομένα στο XIAOMI Mi 10; Πώς να παρακάμψετε το κλείδωμα οθόνης στο XIAOMI Mi 10; Πώς να επαναφέρετε τις προεπιλογές στο XIAOMI Mi 10;

Συνέχεια ανάγνωσης
Μαρ
29

Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας Instagram όταν είναι απενεργοποιημένος ή διαγραμμένος

insta-hacked

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στον κόσμο και η απώλεια πρόσβασης στον λογαριασμό σας μπορεί να είναι ένας εφιάλτης σενάριο για πολλούς χρήστες. Το να είσαι αποκομμένος από τους φίλους και την κοινότητά σου είναι ένα πράγμα, αλλά η απώλεια χρόνων από φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να είναι καταστροφική. Ευτυχώς, δεν είναι πολύ δύσκολο να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας Instagram στις περισσότερες περιπτώσεις.

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες
Ιαν
03

Πώς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (hard reset) στο SAMSUNG Galaxy A70

galaxy-a70

Πώς να επαναφέρετε το εργοστάσιο SAMSUNG Galaxy A70; Πώς να διαγράψετε όλα τα δεδομένα στο SAMSUNG Galaxy A70; Πώς να παρακάμψετε το κλείδωμα οθόνης στο SAMSUNG Galaxy A70; Πώς να επαναφέρετε τις προεπιλογές στο SAMSUNG Galaxy A70;

Συνέχεια ανάγνωσης
Δεκ
06

Πώς να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Realme 6 και Realme 6i και 6 Pro

realme-6-intro

Το ακόλουθο tutorial μας δείχνει όλη τη μέθοδο της επαναφοράς της σειράς realme 6. Δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή να κάνετε hard reset με τα κουμπιά υλικού και ρυθμίσεις Android 10. Ως αποτέλεσμα, το τηλέφωνο σας realme θα λειτουργεί πιο γρήγορα και θα διορθωθούν τα προβλήματα που μπορεί να έχει εμφανίσει.

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες
Νοε
22

Πώς να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10 ΔΩΡΕΑΝ

windows-10-upgrade

Το μακροχρόνιο λειτουργικό σύστημα Windows 7 της Microsoft έχει φτάσει στο τέλος της υποστήριξης του και έλαβε την τελευταία του ενημέρωση την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020. Εάν το κλειδί άδειας χρήσης των Windows 7 είναι έγκυρο, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας Windows 7 (ή Windows 8.1) σε Windows 10 δωρεάν χρησιμοποιώντας το εργαλείο εγκατάστασης των Windows 10 της Microsoft.

Συνέχεια ανάγνωσης
Νοε
22

Πώς να κάνω εγγραφή της οθόνης του υπολογιστή μου στα Windows 10;

game-bar-main

Υπάρχουν μερικές στιγμές που πρέπει να δημιουργήσετε μια εγγραφή βίντεο από τον υπολογιστή σας με windows 10 για να δείξετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Με τα windows 10 μπορείτε να καταγράψετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας εύκολα χωρίς επιπλέον λογισμικό. 

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες
Νοε
12

Πώς μπορώ να διορθώσω το Youtube στο android τηλέφωνο μου;

youtube-not-working

Το YouTube είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα βίντεο στον κόσμο με περισσότερους από 1,5 δισεκατομμύρια συνδεδεμένους επισκέπτες κάθε μήνα. Τι κάνετε λοιπόν όταν ανακαλύπτετε ότι το YouTube δεν λειτουργεί στο android τηλέφωνο σας;

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες
Νοε
11

Πώς να κάνετε soft reset, hard reset, boot σε Safe Mode και wipe cache partition στο Galaxy S20

galaxy-s20

Τα Samsung Galaxy S20Galaxy S20 Plus και Galaxy S20 Ultra είναι μερικά από τα καλύτερα smartphone που μπορείτε να αποκτήσετε. Δυστυχώς, και αυτά τα τηλέφωνα παρουσιάζουν ζητήματα από τα οποία μερικά λύνονται εύκολα ενώ άλλα απαιτούν πιο δραστικές λύσεις. Όπως και να έχει εδώ σας παρουσιάζουμε έναν σύντομο οδηγό για να μπορείτε να κάνετε reset στην σειρά Galaxy S20.

Συνέχεια ανάγνωσης
Νοε
11

Πώς να κάνω μια βίντεο-συνομιλία ομάδας στο Skype

skype-call-main

Οι ομαδικές κλήσεις βίντεο επιτρέπουν στους χρήστες του Skype να μιλάνε ο ένας στον άλλο σε πραγματικό χρόνο οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για τη διεξαγωγή συναντήσεων με συναδέλφους από άλλες πόλεις ή χώρες ή απλά για να μιλήσετε με την οικογένειά σας ακόμα και όταν όλα τα μέλη βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Η ομαδική κλήση βίντεο είναι διαθέσιμη και στην έκδοση desktop και mobile του Skype, είναι δωρεάν και πολύ εύκολη στη χρήση.

Συνέχεια ανάγνωσης
Νοε
11

Πώς μπορώ να επιλύσω προβλήματα ήχου και βίντεο για το Skype σε υπολογιστή;

skype-main

Όσο μένουμε σπίτι τόσο περισσότερο μας λείπουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το Skype είναι ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και με τους συναδέλφους μας όταν χρειάζεται να συζητήσουμε για επαγγελματικούς λόγους. Αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα καλά. Πολλές φορές μπορεί να θέλετε να συνδεθείτε στο Skype αλλά να μην δουλεύει η κάμερα, το μικρόφωνο ή τα ηχεία σας.

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες
Νοε
10

Πώς να αφαιρέσετε διαφημίσεις από τηλέφωνα Xiaomi με MIUI

miui

Η απόφαση της Xiaomi να προωθήσει τις διαφημίσεις στο user interface MIUI ήταν μια ενοχλητική έκπληξη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Xiaomi κατέχει το 9,7% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς smartphone και οι περισσότερες συσκευές της τρέχουν MIUI, γνωρίζουμε ότι αυτό επηρέασε και σίγουρα ενοχλεί πολλούς από εσάς. Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να καταργήσετε αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις από τις Xiaomi συσκευές σας.

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες
Νοε
08

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάμερα σας ως web camera

lens-490806_1280

Ίσως προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο σπίτι, αλλά όταν συνδεθήκατε στο διαδίκτυο για να αγοράσετε μια από τις καλύτερες κάμερες, διαπιστώσατε ότι όλες έχουν εξαντληθεί. Είναι ένα πρόβλημα που πολλοί καταναλωτές αντιμετωπίζουν, αλλά για πολλούς, υπάρχει μια αρκετά εύκολη λύση: Χρησιμοποιήστε την φωτογραφική σας μηχανή ως κάμερα web.

Συνέχεια ανάγνωσης
Ετικέτες

logo white

Email:

Info@digital-news.gr