Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο Digital-News.gr

Το digital-news.gr είναι ένας άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης αγοραστών τεχνολογικών προϊόντων. Είμαστε από τις πιο αξιόπιστες πηγές για τεχνολογικά νέα, αναλυτικές κριτικές και ανάλυση τάσεων για κινητά.

Το digital-news.gr προσφέρει στους εμπόρους την ευκαιρία να προσεγγίσουν και να προσελκύσουν κοινό που ενδιαφέρεται για την τεχνολογία.

Στο digital-news.gr, δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να προσδιορίσουμε τη σωστή προσέγγιση και να διασφαλίσουμε την παροχή λύσεων με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Τρόποι Διαφήμισης

Banners

Η χρήση Banners είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος προβολής των προϊόντων σας. Τοποθετούμε banners σε επιλεγμένα σημεία στον ιστότοπο ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

banner-img.jpg
product-review.jpg

Αξιολόγηση Προϊόντων

Η ομάδα μας έχει μακρά εμπειρία στη συνεργασία τόσο με brands όσο και με πρακτορεία προκειμένου να δημιουργήσει μοναδικό και ελκυστικό περιεχόμενο.

Εάν θέλετε να γράψουμε μία ολοκληρωμένη αξιολόγηση για το προϊόν ή την υπηρεσία σας μαζί με μερικές από τις πιο δημοφιλείς και πιο διάσημες μάρκες στον κόσμο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χορηγούμενο Περιεχόμενο

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μακροχρόνια συνεργασία και σε τακτά χρονικά διαστήματα να κάνουμε δημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες, links) που θα μας στέλνετε ώστε να προσεγγίζετε μεγαλύτερο κοινό. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

content.jpg